Bejelentés


Tradícionális Thai Masszázs Thaimasszázs portál


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
1)A "Nuad Bo Rarn" c. könyvem anyagát táborokban, elvonulásos környezetben lehet megismerni. Talán a legátfogóbb és legerősebb thai masszázs tanfolyamom, amit kezdő és haladó résztvevők eddig a leginkább méltattak, a Nemzetközi Masszázsakadémia szervezésében minden ősszel tartott Életmódtábor. Egy hetet töltünk együtt egy eldugott vidéki majorságban, Kisnyalkán, elvonulásban a városi léttől, és fókuszunk így erősebben a thai masszázs tanfolyamra összpontosulhat. A tábor a teljes masszázsanyagot tanítja, és sokkal többet annál: kiegészül meditációs tréninggel, jógapraxissal, vegetáriánus táplálkozással, így természetgyógyász képzésben résztvevők Életmódtábori igazolást is kapnak a thai masszőri oklevelük mellé. További infokért KLIKK IDE!

2) Az aktuális magyarországi tanfolyamaim iránt érdeklődni lehet a konemara76@gmail.com címen, vagy megtekinthetők a www.sriom.hu megfelelő linkjén!!!

3) Vipassana Elvonulást tart kedves tanítóm, Laurino, Kisnyalkán: részletek EZEN A LINKEN !!!

4) 12 napos thai jóga masszázs tanfolyam Laurino és Balival, Kisnyalkán: a thaiföldi tananyag, először hazánkban. Minden évben nyáron, Kisnyalkán tartjuk, részletek EZEN A LINKEN !!!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!